Gezocht: toneelspelers

Eén activiteit in het jubileumjaar 2020 is een Toneel- en Cultuurweekend op zaterdag 4 en zondag 5 juli 2020. In dit weekend willen wij een groots toneelstuk opvoeren. Hiervoor zoeken wij toneelspelers en regisseurs / begeleiders.

Het toneelstuk bestaat uit verschillende scènes op verschillende locaties in Nieuwkoop, binnen en buiten, waarmee wij de geschiedenis van Nieuwkoop vertellen.
Voor deze scènes zoeken wij toneelspelers (jong en oud) en regisseurs. Je krijgt per groepje (je mag je ook individueel aanmelden) een uitgeschreven scène, waarna je met het (samengestelde) groepje jouw deel van het toneelstuk instudeert. Misschien heb je een regisseur nodig, misschien doe je het met je eigen groepje. Reken op een maand (juni) repetitietijd, veel meer zal niet nodig zijn.
Een overal-regisseur breit het geheel vervolgens aan elkaar.

AANMELDEN

Dus toneelverenigingen of mensen (uit de hele gemeente Nieuwkoop en omliggende plaatsen) die het gewoon leuk vinden om toneel te spelen en mee te doen , vraag informatie op of meld je aan via
aanmelden@nieuwkoop750.nl.

Gezocht: Kleding en attributen

Omdat het toneelstuk vertelt over de geschiedenis van Nieuwkoop, zoeken wij voor het toneelstuk ook kleding en attributen. Heb jij nog iets liggen / hangen wat door kan gaan als historische kledij of zou je het leuk vinden te helpen met de kleding, laat dit dan ook weten via
aanmelden@nieuwkoop750.nl.