Infoavond op 29 januari voor spelers en vrijwilligers groot toneelstuk

De theaterzaal in Kaleidoskoop.

Zaterdag 4 juli, en bij veel animo ook zondag 5 juli, wordt een groot toneelstuk opgevoerd in Nieuwkoop. Het toneelstuk toont in tien korte scènes (periodes) de geschiedenis van Nieuwkoop. Als voorbereiding op dit project verzorgen wij, voor spelers en vrijwilligers, woensdag 29 januari een informatieavond.

Voor het toneelstuk zoeken wij namelijk nog een aantal toneelspelers. Verder zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de kleding, decorbouw, gastvrouwen / -mannen en toneelmeester. Of misschien vind jij je leuk om het programmaboekje te maken of de flyers en posters.

Woensdag 29 januari van 19.30 tot 21.00 uur houden wij de informatieavond in Kaleidoskoop aan De Verbinding in Nieuwkoop. Heb je interesse en wil je meer weten over dit grote toneelproject, bezoek dan deze infoavond. Aanmelden voor de infoavond mag ook, dit kan via aanmelden@nieuwkoop750.nl. Geef daarbij even aan of je interesse hebt in toneelspelen of dat je als vrijwilliger wilt helpen (en eventueel ook wat je dan graag zou willen doen).

Vrijblijvend

De informatieavond is geheel vrijblijvend. Aanmelden om mee te doen aan het toneelproject kan op die avond, maar kan ook later. Kun je niet naar de infoavond komen, maar wil je wel meer informatie of heb je een bepaalde vraag, mail dan naar info@nieuwkoop750.nl.