Nieuwkoop 750 naar 2021?

Het coronavirus heeft ook invloed op de planning van de Nieuwkoop 750 jaar activiteiten. (Foto: Pexels | cottonbro)

De komst van het coronavirus heeft op heel veel zaken invloed. Ook de viering van het 750-jarig bestaan van Nieuwkoop is in het geding. Een enkele activiteit is al gehouden, maar het overgrote deel staat nog op de planning.

Echter, daaronder zijn activiteiten die nog voor 1 juni (zouden moeten) plaatsvinden of zo kort na deze datum dat het onzeker blijft of ze wel kunnen doorgaan.

Daarom wordt nu door de stuurgroep Nieuwkoop 750, waarin ook de gemeente zitting heeft, bekeken wat wijsheid is. Wachten we nog even af of verplaatsen we de resterende activiteiten naar de tweede helft van het jaar of zelfs naar 2021? Zodra hierover meer bekend is, melden wij dit natuurlijk direct op deze website.

1 Reactie

  1. Voor dat ik mijn paneel naar de auto sjouw om hem weg te brengen. …
    Gaat de slootkant nog door?
    Graag hoor ik van u.
    Tineke Niesing

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.