Nieuwkoop 750 verplaatst naar 2021

Foto: Pexels | cottonbro

De coronacrisis heeft de stuurgroep van Nieuwkoop 750 jaar voor een lastige keuze gesteld. Verschuiven wij alle nog geplande activiteiten naar de tweede helft van 2020 of verplaatsen wij alles naar 2021? Er is gekozen voor de laatste optie.

Omdat de coronacrisis langer aanhoudt dan we met zijn allen gehoopt hadden en wij inschatten dat het herstel van de maatschappij ook de nodige tijd vraagt, heeft de stuurgroep Nieuwkoop 750 jaar hiertoe besloten. Dit betekent dat de organisatie, zodra de coronacrisis voorbij is, zich gaat storten op een nieuwe jaarkalender. Alle nog geplande activiteiten en evenementen proberen wij in 2021 alsnog te laten plaatsvinden.

Op deze website en via onze Facebookpagina houden wij u allen zo goed mogelijk op de hoogte.

Voor nu, blijf gezond, zie om naar elkaar en hopelijk spreken of zien we elkaar in 2021.

1 Reactie

  1. Het is te gek voor woorden dat kluswijs niet is geïnformeerd dat de borden niet ingeleverd kunnen worden het lijkt de gemeenteraad wel schandalig

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.