Jordy Zoll valt in de prijzen met Slootkunst

De vijfde 100 euro aan cadeaubonnen van de verloting onder de deelnemers van de expositie ‘Slootkunst – Nieuwkoop maakt het al 750 jaar’ is zaterdag 24 juli uit gereikt. De gelukkige is Jordy Zoll uit Nieuwkoop geworden.

Al ruim voor tijd was hij bij zijn kunstwerk aanwezig. Jordy heeft een mooie creatie gemaakt, dit kwam omdat hij tijdens de eerste periode van Corona thuis kwam te zitten van zijn werk en heeft zich toen uitgeleefd. Hij heeft verschillende fotolijstjes en andere materialen verzamelt en had nog een foto boek thuis met foto’s van Nieuwkoop vroeger, deze heeft hij gekopieerd en in de lijstjes verzamelt. De lijstjes heeft hij allemaal rood gemaakt. Ook is een eend, zeilboot en allemaal riet te zien. Ook heeft hij zelf het oude en nieuwe logo van de gemeente Nieuwkoop geschilderd op het paneel. Kortom hij is daar zeer intensief mee bezig geweest en vond het een heel leuk project.

Des te groter was de verrassing dat hij in de prijzen was gevallen. Jordy ontving 4 cadeaubonnen van wel elk € 25,00. Deze kan hij besteden bij De Sfeerstal, Bloemenhuis Pieteren, DB Hout en bij de Jumbo. Rob Spaans, de huisfotograaf van de slootkunstorganisatie heeft de mooie foto van Jordy bij zijn kunstwerk gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*