Nieuwkoop VAART!

Kunstwerk ‘Nieuwkoop VAART’ valt in de prijzen

De zevende trekking van 100 euro aan cadeaubonnen van de verloting onder de deelnemers van de expositie ‘Slootkunst – Nieuwkoop maakt het al 750 jaar’ heeft donderdag 19 augustus plaatsgevonden. De gelukkige is Botenservice Tatje met het kunstwerk “Nieuwkoop VAART” geworden.

Skipper Tatje was zeer verrast en vond het erg leuk dat het kunstwerk in de prijzen was gevallen. Zij ontving uit handen van Yolanda Ahles van de organisatie een cadeaubon van 25 euro om te besteden bij Bloemenhuis Pietersen, 25 euro bij  ’t Vliegende Paard, 25 euro bij de Sfeerstal en 25 euro bij Jumbo.

Botenservice Tatje is een van de weinige bedrijven die mee hebben gedaan met deze slootkunst expositie. Botenservice Tatje is een tweede generatie familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in de watersportbranche. ‘Daarom hebben wij een kunstwerk gemaakt dat geheel past in het thema  en heet ons kunstwerk ‘Nieuwkoop VAART!’ aldus Skipper Tatje.

Botenservice Tatje is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met knowhow op het gebied van elektrisch varen, onderhoud, restauratie, winterstalling en nieuwbouw van diverse modellen. En dat allemaal op het industrieterrein van Nieuwkoop.

Elektrisch varen bestaat inmiddels al jaren, dit is een volwaardig alternatief voor verbrandingsmotoren. Ook omdat er in Nederland steeds meer “groene” zones ontstaan waar alleen nog maar elektrisch gevaren mag worden, waaronder een groot gedeelte van de Nieuwkoopse Plassen. Doordat zij de ontwikkelingen op de voet gevolgd hebben onderhouden zij nu een verhuurvloot van ruim 45 elektroboten.

Niet geheel onbelangrijk om te weten dat het bedrijf hun naamsbekendheid ook heeft verkregen onder andere aan de watertaxi’s van Hotel New York in Rotterdam. De eerste watertaxi, welke in 1990 door Tatje werd gebouwd, vaart nog elke dag op de onstuimige Maas. In navolging van dit succes is de moderne T-Liner ontwikkeld (www.t-liner.nl)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*