‘Voor altijd Jan’, boek aan Jan Terlouw

Trots als team!!

Zondag 29 november werd het boek “Voor altijd Jan” uitgereikt aan de inmiddels 90 jarige Jan Terlouw, oud politicus en schrijver.

De heer Jan Terlouw was afgelopen mei nog in Nieuwkoop om de #Toekomststoel te onthullen tijdens de opening van de Slootkunst Expositie waar meer dan 150 kunstwerken tentoongesteld werden. Ook bracht hij toen een bezoek aan het TechniekHuis in Nieuwkoop, hij gaf daar een interview.

In dit boek zijn 90 brieven geplaatst door mensen die iets hebben betekent in zijn leven. Hoe leuk was het dat de Slootkunst organisatie “Nieuwkoop maakt het al 750 jaar!” ook een brief mocht schrijven. De brief is opgenomen in het boek ‘Voor altijd Jan’.

Andere briefschrijvers zijn o.a. Dries van Agt, Sigrid Kaag, Youp van ’t Hek, HKH Prinses Laurentien der Nederlanden, Boris Dittrich, Herman van Veen, Ed Nijpels, Matthijs van Nieuwkerk, Elco Brinkman, Rik Felderhof, Claudia de Breij, Twan Huys, etc.

En wij, Yolanda, Theo, Matthie, Ronald en Rob uit Nieuwkoop staan dus ook in het boek.

Tijdens de uitreiking vertelde de heer Jan Terlouw over het boek ‘Hebzuchtgas’ en zijn idee met betrekking tot de #Toekomststoel.

Op dit moment wordt druk gewerkt in het TechniekHuis in Nieuwkoop aan het winnende ontwerp van Annet Tersteeg #Toekomststoel die wij graag willen aanbieden aan de Gemeente Raad van Nieuwkoop tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*