Agenda

Vanwege het corona-virus kan de organisatie van Nieuwkoop 750 jaar nog weinig beslissingen nemen. Maar er is een aantal activiteiten dat zeker georganiseerd wordt, omdat dit coronaproof is. Op deze pagina plaatsen we deze. Vanzelfsprekend gaan wij er vanuit dat de agenda zich steeds verder uitbreidt.

8 mei Opening Slootkunst

De flyer die oproept om mee te doen.

Slootkunst is een kunstroute met kunstwerken van kunstenaars, particulieren, scholen, verenigingen en wie maar mee wilt doen uit Nieuwkoop en omgeving. Deze ‘route’ wordt aan beide ‘ingangen’ voorzien van een grote boog met kunst erop.
De opening van de kunstroute is zaterdagmiddag 8 mei en duurt tot en met 1 oktober.

Slootkunst wordt muzikaal geopend door Muziekvereniging Eensgezind op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. De vereniging verzorgt van 11:00 tot 12:00 uur een optreden.

Meer info en meedoen? Klik op deze link

November 2021 Verlichte Proeverijenroute

Een boerderij vol in de schijnwerpers. Foto: Nico van Ganzewinkel

De organisatie van de Verlichte Proeverijenroute schrijft het volgende op haar website: “Het feestvierende Nieuwkoop brengt leven in de brouwerij. In november 2021 is hier en in de aangrenzende gemeente Alphen aan den Rijn de volgende verlichte proeverijenroute. Zo’n honderd karakteristieke boerderijen, molens, kerken en andere bijzondere panden op de route worden negen avonden, verspreid over drie weken, aangelicht; steeds op donderdag, vrijdag en zaterdag van 19:00 tot 22:00 uur.”

Meer info op de website van de Verlichte Proeverijenroute

Voor het laatste nieuws kunt u deze website in de gaten houden en onze Facebookpagina.

4 Reacties

  • Beste Maarten,

   Bedankt voor uw bericht.
   Zodra wij hierover meer informatie hebben, delen wij dit op deze website en op de Facebookpagina ‘Nieuwkoop750’.

   Met vriendelijke groet,
   Organisatie Nieuwkoop 750 jaar

  • Beste Maarten,

   Inmiddels is bekend dat de opening van de Slootkunst-route zaterdag 8 mei om 11:00 uur is op het Reghthuysplein. Wij hopen later bekend te kunnen maken hoeveel mensen hierbij aanwezig mogen zijn.

   Met vriendelijke groet,
   Organisatie Nieuwkoop 750 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*